Inspectoratul Teritorial de Munca Ialomita

BINE ATI VENIT


 


Inspectoratul Teritorial de Munca al judetului Ialomita este un organ de specialitate aflat in subordinea Inspectiei Muncii, care controleaza aplicarea unitara a legilor si a altor acte normative care reglementeaza domeniul muncii, relatiile de munca, securitatea si sanatatea in munca la toate persoanele juridice si fizice din sectorul public, mixt, privat si alte categorii de angajatori, cu exceptiile prevazute de lege.

In indeplinirea obiectivelor Inspectiei Muncii, Inspectoratul Teritorial de Munca a preluat atributiile care reveneau Camerelor de Munca din cadrul Directiilor Generale de Munca si Protectie Sociala conform prevederilor Legii nr.130/1999, cu modificarile ulterioare, precum si atributiile Inspectoratului de Stat Teritorial pentru Protectia Muncii stabilite de Legea protectiei muncii nr.90/1996 si de alte acte normative in vigoare.

 

ATENTIE - a aparut versiunea noua de ReviSal 6.0.6.
Pentru mai multe detalii click aici

 

CONCURSUL STIU SI APLIC
ETAPA JUDETEANA 2017

Formular inscriere

Poster STIU si APLIC

 
 

Important

Lista creditori octombrie 2014
Lista debitori octombrie 2014
 

Ziua Internationala a Securitatii si Sanatatii īn Munca

OIM sarbatoreste Ziua Internationala a Securitatii si Sanatatii īn Munca (SSM) pe 28 aprilie a fiecarui an pentru promovarea la nivel mondial a prevenirii accidentelor si a bolilor profesionale. 28 aprilie este, de asemenea, o zi īn care miscarea sindicala din lume onoreaza memoria victimelor accidentelor de munca si a bolilor profesionale si organizeaza simultan campanii īn īntreaga lume.

Anul acesta campania OIM se concentreaza pe nevoia stringenta a tarilor de a-si īmbunatati capacitatea de a colecta si a utiliza date de SSM fiabile.

 

Documente necesare inregistrarii C.C.M

Documente necesare īnregistrarii C.C.M. 2


Pentru a putea vizualiza unele dintre documentele incluse pe acest site aveti nevoie de un program Office si de Acrobat Reader care il puteti downloada de aici -->